Kaszinótojás 🥚

Nálunk a hidegtál elmaradhatatlan eleme a kaszinótojás.

Az első közösen töltött Húsvétunkon készítettünk először 😊.

Készíthetjük tehát Húsvétra és szilveszterre is, de ez a finomság sosem hiányozhat róla.

Hozzávalók:

- 5 tojás 
- só
- bors
- szerecsendió
- piros arany ízlés szerint
- ½ kávéskanál mustár ízlés szerint
- 1 kanál tejföl
- 1 doboz májkrém (62 g-os)
- 1 kávéskanál majonéz

◾️A tojásokat keményre főzzük (fontos, hogy nagyon sós vízben főzzük, mert így tudjuk szépen leszedni a héját). 
◾️Miután kihűltek megpucoljuk, és hosszában kettévágjuk. 
◾️A sárgáját óvatosan kiszedjük és kikeverjük a mustárral, a majonézzel, a tejföllel, a májkrémmel és a piros arannyal.
◾️Ízlés szerint fűszerezzük.
◾️A krémet habzsákba töltjük és minden tojásfehérjébe nyomunk egy kis rózsát.
 
Tipp: A tetejét díszíthetjük krémmel, ha esetleg maradt felesleg, vagy egy-egy piros arany pöttyel.




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések