Hamis zserbó sütés nélkül

Nálam a zserbó örök kedvenc, amit bármilyen formában és bármikor szívesen fogyasztok.

Az oldalon is találtok rá néhány variációt, de ha minél hamarabb szeretnétek élvezni ezt a fantasztikus ízvilágot, akkor ez a legrövidebb módja, hogy elkészítsétek 😊.

Hozzávalók:
- 250 g darált cukormentes keksz (nálam Gullon Fibre keksz)
- 210 g darált dió
- 200 g cukormentes baracklekvár
- reszelt narancshéj
- 100 ml tejszín
- 150 g cukormentes étcsokoládé

◾️A kekszet ledaráljuk egy késes aprítóban (aprító hiányában, egy sodrófa segítségével zúzzuk össze a kekszet). 
◾️Hozzáadjuk a darált diót, a lekvárt és a narancshéjat. 
▪️Ha nem eléggé édes, akkor nyugodtan adjunk hozzá ízlés szerint édesítőszert. 
▪️Abban az esetben, ha nem állna össze a massza pici tejet tehetünk bele. 
◾️Egy kisebb tepsit folpackkal kibélelünk. 
◾️A masszát a tepsibe beleegyengetjük. 
◾️Megkenjük 2 kanál lekvárral és megszórjuk dióval még.
◾️A csokit a tejszínnel felolvasztjuk és a tepsiben lévő tésztára simítjuk.
◾️Néhány órára hűtőbe tesszük dermedni.






Megjegyzések

Népszerű bejegyzések