"Oreo kekszes" szuflé
Az egyik kedvenc desszertem a szuflé. Nincs finomabb annál, mint amikor a forró süti a hideg vanília fagyival találkozik.
Először féltem a készítésétől, mert úgy gondoltam bonyolult lehet ennyire mennyei sütit csinálni.
Ez a recept viszont teljesen rácáfolt erre. Semmi nehézség nincsen az elkészítésben és a sütőből kivéve eszméletlen finom édességet kapunk.
Ha közöttetek is van, aki fél hozzáfogni az elkészítéséhez, próbálja ki ezt a receptet és rá fog jönni, hogy mennyire egyszerűen lehet otthon is finomságokat sütni.
Eredeti recept: Cake by fari
⏲️ Sütés: Alsó-felső sütés
Hőfok: 180°
Idő: 25 perc
Hozzávalók:
- 200 g Gullon Twins keksz
- 200 ml tej
- 2 evőkanál kakaópor
- 2 evőkanál Dia Wellness cukormentes mogyorókrém
- 200 g Gullon Twins keksz
- 200 ml tej
- 2 evőkanál kakaópor
- 2 evőkanál Dia Wellness cukormentes mogyorókrém
◾️A kekszet egy aprítóban ledaráljuk.
◾️Hozzáadjuk a többi alapanyagot és alaposan elkeverjük.
◾️4 darab szuflé formát vékonyan kivajazunk és elosztjuk benne a masszát.
◾️A sütőt 180 fokra előmelegítjük és 25 perc alatt megsütjük a sütit.
💡Tipp: A sütőből kivéve kiborítjuk a formából és vaníliafagyival, tejszínhabbal és/vagy gyümölccsel tálaljuk.



Megjegyzések
Megjegyzés küldése