"Oreo kekszes" szuflé

Az egyik kedvenc desszertem a szuflé. Nincs finomabb annál, mint amikor a forró süti a hideg vanília fagyival találkozik.

Először féltem a készítésétől, mert úgy gondoltam bonyolult lehet ennyire mennyei sütit csinálni.

Ez a recept viszont teljesen rácáfolt erre. Semmi nehézség nincsen az elkészítésben és a sütőből kivéve eszméletlen finom édességet kapunk.

Ha közöttetek is van, aki fél hozzáfogni az elkészítéséhez, próbálja ki ezt a receptet és rá fog jönni, hogy mennyire egyszerűen lehet otthon is finomságokat sütni.

Eredeti recept: Cake by fari

Sütési hőfok: 180°
Sütési idő: 25 perc

Hozzávalók:
- 200 g Gullon cukormentes "Oreo" keksz
- 200 ml tej
- 2 kanál kakaópor
- 2 kanál Dia Wellness cukormentes mogyorókrém

◾️A kekszet egy aprítóban ledaráljuk. 
◾️Hozzáadjuk a többi alapanyagot és alaposan elkeverjük. 
◾️4 darab szuflé formát vékonyan kivajazunk és elosztjuk benne a masszát. 
◾️A sütőt 180 fokra előmelegítjük és 25 perc alatt megsütjük a sütit.

💡Tipp: A sütőből kivéve kiborítjuk a formából és vaníliafagyival, tejszínhabbal és/vagy gyümölccsel tálaljuk.





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések