Sertésragu sajtszószban 🧀
Ennek a finom fogásnak a különlegességét a sajtkrém adja meg, amit a főzés végén hozzáadunk. Nagyon könnyen elkészíthető egy sima hétköznapon is vacsorára, de a vasárnapi ebédnél is megállja a helyét.
Hozzávalók:
- 1 kg hús (comb vagy lapocka)
- 500 g gomba
- 300 g natúr krémsajt
- 3 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- olaj
- 500 g gomba
- 300 g natúr krémsajt
- 3 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- olaj
◾️A húst felkockázzuk, és olajon fehéredésig pirítjuk.
◾️Hozzáadjuk a felszeletelt gombát és pici vizet (vagy száraz fehérbort) öntünk alá. ◾️Ezután jöhet hozzá a zúzott fokhagyma, a fűszerek és főzzük puhára.
◾️Amikor megpuhult adjuk hozzá a krémsajtot.
💡Tipp: Legjobban a párolt rizs passzol hozzá köretként. Ha még különlegesebbre, finomabbra szeretnénk, készítsük száraz fehérborral.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése