Meggykrémleves 🍒

Főzés nélkül, egy botmixerrel segítségével elkészíthető leves. 

Mivel közeleg a nyár és a jó idő, egyre gyakrabban vágyunk arra, hogy gyorsan, a tűzhely használata nélkül készítsünk finomságot a családnak. Ez a leves egy remek variáció lesz a meleg napokon.

Hozzávalók:
- 250 g fagyasztott meggy
- édesítőszer ízlés szerint
- 2 kanál tejföl
- 600 ml tej
- ízlés szerint őrölt fahéj

◾️A meggyet kb. fél óráig szobahőmérsékleten tartjuk. 
▪️Nem kell teljesen kiolvasztani.
◾️Hozzáadjuk az édesítőt, fűszereket, tejfölt, tejet és botmixerrel krémes elegyet készítünk. 
▪️Ha túl sűrű lenne, akkor még adunk hozzá tejet.

💡Tipp: Tejszínhabbal és egész meggyszemekkel tálaljuk.







Megjegyzések

Népszerű bejegyzések