Mézes-mustáros grillezett csirkemell 🍯
Ha éppen nincsen időnk csak egy gyors ebédre vagy vacsorára, akkor ez a csirkemell garantáltan szuper ötlet.
Érdemes előző nap már bepácolni, hogy az ízeknek legyen idejük összeérni.
Hozzávalók:
- 4 evőkanál mustár
- 6 evőkanál méz
- 2 teáskanál fokhagyma granulátum
- 2 nagy csipet őrölt szerecsendió
- 2 nagy csipet őrölt fehérbors
- 200 ml étolaj
- só
- 1 kg hús
- 4 evőkanál mustár
- 6 evőkanál méz
- 2 teáskanál fokhagyma granulátum
- 2 nagy csipet őrölt szerecsendió
- 2 nagy csipet őrölt fehérbors
- 200 ml étolaj
- só
- 1 kg hús
◾️Az összes hozzávalót (a hús kivételével) egy edénybe mérjük.
◾️Botmixerrel összedolgozzuk. ◾️Ízlés szerint adhatunk hozzá még mustárt vagy mézet.
◾️A húsokat felszeleteljük, és jól beleforgatjuk a pácba.
◾️Lezárjuk és egy éjszakára vagy legalább 3 órára hűtőbe tesszük.
◾️A húsokat felszeleteljük, és jól beleforgatjuk a pácba.
◾️Lezárjuk és egy éjszakára vagy legalább 3 órára hűtőbe tesszük.
◾️Grillsütőben megsütjük, és már fogyaszthatjuk is.
💡Tipp: Friss salátával vagy párolt rizzsel tálaljuk.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése