Májgaluska - levesbetét

Nálunk az egyik kedvenc levesbetét a májgaluska.

Mivel tésztát nem gyakran fogyasztunk, ez egy tökéletes választás, hogy tartalmasabbá tegyük a levesünket.

Ha van kedvetek, próbáljátok ki ti is 😊.

Hozzávalók:
- kb. 4 darab csirkemáj
- 2 tojás 
- 2 szikkadt zsemle
- 1 fej hagyma
- só
- bors
- 1 evőkanál zsemlemorzsa

◾️A hagymát felkockázzuk és megpirítjuk, majd kicsit kihűtjük. 
◾️A zsemléket hideg vízbe beáztatjuk.
◾️A májat, a kicsavart zsemlét, a tojást és a hagymát robotgépbe tesszük, sózzuk, borsozzuk és összeaprítjuk. 
◾️Kicsit pihentetjük, és ha túl lágy csak akkor tegyük hozzá a zsemlemorzsát. 
◾️Forró vízbe szaggatjuk és kifőzzük.







Megjegyzések

Népszerű bejegyzések