Gesztenyepüré 🌰

Nagyon szeretjük a gesztenyepürét, viszont eddig nem találtam olyan gesztenyemasszát, amiben nincsen cukor és mégis finom.

Néhány hete láttam, hogy az ALDI kínálatában megjelent az édesítőszerrel készített gesztenyemassza is. Először kipróbálás céljából vettem és nekünk nagyon bejött. Én egy kicsit "felturbóztam" még pici édesítővel és rumaromával .

Hozzávalók:
- 1 csomag natúr gesztenyemassza
- kb. 200 ml habtejszín
- ízlés szerint cukor vagy édesítő
- ízlés szerint rumaroma

◾️A gesztenyemasszát ízlés szerint édesítjük és hozzáadjuk a rumaromát is. 
◾️Ezután egy sajtreszelőn lereszeljük vagy krumplinyomón átnyomjuk. 
◾️A habtejszínt édesítjük és habbá verjük.
◾️Egy habzsákba töltjük és a gesztenyemasszával egy tálba vagy pohárba rétegezzük. 
◾️Behűtjük, és már fogyaszthatjuk is.





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések