Baconbe göngyölt spárga fokhagymás mártogatóssal 🥓🧄

Egy finom mártogatóssal, szuper vacsorát készíthetünk, amit akár nyáron, a kánikulában is szívesen fogyasztunk 😊.

⏲️ Sütés: Hőlégkeverés

Hőfok: 180°
Idő: 20-25 perc

A spárga hozzávalói:
- 1 csokor spárga
- kb. 200 g bacon

A fokhagymás mártogatós hozzávalói:
- 200 ml natúr joghurt
- só
- fokhagyma
- metélőhagyma

◾️A spárgákat a síp alatt megtisztítjuk a végét, ami fás lehet, levágjuk. 
◾️Baconszelettel spirál alakban betekerjük. 
◾️180 fokon az előmelegített sütőben a bacon pirulásáig sütjük. 
◾️Ezalatt elkészítjük a mártogatóst. 
▪️A joghurtot ízesítjük a sóval, a zúzott fokhagymával és apróra vágott metélőhagymával.








Megjegyzések

Népszerű bejegyzések