Baconbe göngyölt csirkemáj 🥓
Egy tényleg gyors és egyszerű vacsora ötlet, ha nincs időnk a konyhában állni. Mi még akár hidegen is nagyon szívesen fogyasztjuk.
Akár nyáron, grillezések alkalmával is elkészíthetitek.
🎥Videó az elkészítésről 😊:
https://youtu.be/f9ibvt1k0aA?si=2zewNUTwM_uOtdzx
⏲️ Sütés: Hőlégkeverés
Hőfok: 200°
Idő: 15-20 perc
Hozzávalók:
- 500 g csirkemáj
- 200 g bacon
- ételízesítő
- majoranna
- bors
- 500 g csirkemáj
- 200 g bacon
- ételízesítő
- majoranna
- bors
◾️A májakat megtisztítjuk és befűszerezzük.
◾️A baconbe göngyöljük a csirkemájakat és kiolajozott tepsibe tesszük.
◾️Alufóliával letakarva 200°-ra előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük, majd levesszük a fóliát és még pár percig pirítjuk.
💡Tipp: Köretként rizst, burgonyapürét vagy salátát kínálhatunk mellé.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése