Baconbe göngyölt csirkemáj 🥓

Egy tényleg gyors és egyszerű vacsora ötlet, ha nincs időnk a konyhában állni. Mi még akár hidegen is nagyon szívesen fogyasztjuk.

Akár nyáron, grillezések alkalmával is elkészíthetitek.

🎥Videó az elkészítésről 😊:

https://youtu.be/f9ibvt1k0aA?si=2zewNUTwM_uOtdzx

⏲️ Sütés: Hőlégkeverés

Hőfok: 200°
Idő: 15-20 perc

Hozzávalók:
- 500 g csirkemáj
- 200 g bacon
- ételízesítő
- majoranna 
- bors

◾️A májakat megtisztítjuk és befűszerezzük. 
◾️A baconbe göngyöljük a csirkemájakat és kiolajozott tepsibe tesszük.
◾️Alufóliával letakarva 200°-ra előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük, majd levesszük a fóliát és még pár percig pirítjuk.

💡Tipp: Köretként rizst, burgonyapürét vagy salátát kínálhatunk mellé.









Megjegyzések

Népszerű bejegyzések